Yeni Haberler
recent

Google Drive'ın Fiyatları Düştü


Google'ın kullanıcılarına sunmuş olduğu bulut depolama servisi Google Drive'ın ücretleri yapılan izah ile beraber düşürüldü. 15 GİGABYTE'a kadar fiyatsız olarak kullanılabilen servis, daha yüksek alan kullanımlarında uygulanan aylık ücretleri düştü.
Google Drive'a fiyatlı olarak aza olan kullanıcılar artık 100 GİGABYTE'lık alan için 4.99 Dolar yerine 1.99 Dolar ödeyecekler. 1 TB'lık alan kullanımı için azalığı bulunan kullanıcılar ise 49.99 Dolar yerine 9.99 $ödeme yapacaklar. Ücretleri oldukjça düşüren Google'ın bu hamle ile emelinin daha fazla kişinin bulut depolama servisinden istifade edebilmesi olarak görülüyor. Herkesin satın alarak istediği şekilde ve istediği yerde kullanabileceği uygun bir bulut depolama servisi sunmak isteyen Google, 10 TB'lık bulut depolama alanını 99.99 Dolardan sunmak için tasarılar yaptığını izah etti.
Yeni ücretlere geçiş için üyeliği bulunan kullanıcıların rastgele bir işlem yapması gerekmiyor. Otomatik olarak sistem üzerinde değişecek olan fiyatlar kullanıcı direk olarak etkileyecek. Google Drive kullanıcılarını sevindirecek olan bu haber, bu arada bir çok kişinin Google Drive kullanmayha başlamasına kapı aralayabilir.
Google'ın ücretlerde yaptığı farklık rakiplerine karşı da avantaj ele geçirmesini sağladı. Popüler bulut depolama servislerinden Box, 100 GİGABYTE'lık alanı 5 Dolara satarken, Dropbox ise 100 GİGABYTE'ı 9.99 Dolara satıyor.

Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.