Yeni Haberler
recent

Turkcell T50 Tanıtımı

turkcell-t50-turkcell t50-

Turkcell'in son çıkarttığı android işletim sistemli telefonu diğer operatör telefonlarına farkını koydu. T50 ' yi kabataslak inceleyecek olursak 5 inçlik , 1 GB Ram , 13 MP Arka Kamera - 2 MP Ön Kamera , Geleceğin teknolojisi olan 4G destekli , ses kirliliğini engelleme özelliği ile kullanıcılarına mükemmel bir kullanım ömrü sunuyor.

T50 kullanıcıları telefondan gayet memnun. Fakat her telefonda olduğu gibi T50'nin de pürüzleri yok değil.T50 Turkcell 'in telefonu olduğu için Turkcell'e ait bazı gömülü uygulamalar var içinde. Bu uygulamaları kaldırmak mümkün değil. Ama bu dönemde bu özelliklerde telefon bulmak gerçekten zor. T50 fiyatında bir telefon alacak olursak nerden baksak bin ₺ civarlarında.

Telefonun memnuniyet durumuna değinecek olursak , şahsen bende t50 kullanıcısıyım. Telefonda herhangi bir sorun yok . Kamerası gayet güzel ve özellikle ön kamerada yüz güzelleştirme özelliğiyle daha güzel daha şık biz fotoğraf deneyimi sunuyor bizlere. Telefonun pili %100 ise 5-6 saat kadar duraksamaksızın oyun oynayabiliyorsunuz. Yani gününüzü her daim kurtarırsınız sıkıntı olmaz. Telefonun bataryası Li-lon 2300 mAh olup telefona gömülü olarak size gönderiliyor ve batarya çıkmıyor. Li-lon 2300 mAh pili ile telefonunuzu hızlı şarj edip ( 4 saat ) güne kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Telefonun sevdiğin yönlerini sizlere aktaracak olursam Kamerası , Hızlı şarj özelliği , HD Ses özelliği , Modem olarak kullanabilirlik ve Gürültü engelleme özelliğidir.
Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.